Incredibila poveste a COPILULUI care pretinde că S-A NĂSCUT pe MARTE și va schimba lumea…

Boris Kipriyanovich are acum vârsta de 25 de ani şi încă de mic a dovedit că este înzestrat cu o inteligenţă uimitoare. Acesta s-a născut în data de 11 ianuarie a anului 1996, în oraşul Volgograd din Rusia şi susţine cu tărie că vine de pe planeta Marte şi că va schimba lumea, scriu cei de la antena3.ro

Ciudat este faptul că a început să vorbească la doar câteva săptămâni de la naştere. La 18 luni, ştia să citească şi să deseneze.

Conform specialiştilor, fără să aibă o educaţie formată despre aceste subiecte, el avea cunoştinţe despre stele, planete, constelaţii şi altele, fiind considerat un copil geniu, datorită cunoştinţelor lui extraordinare despre Univers.

Tânărul Boris a declarat mereu că vine de pe Marte şi că într-o zi o să salveze lumea. A insistat asupra faptului că locuise pe Marte în timpul unei vieţi anterioare.

Există astfel de cazuri sau este vorba doar de o imaginaţie bogată? Articolul continuă după reclame …

„Vă spuneam că există copii cu capacităţi formidabile. Important este să nu-i dea drumul imaginaţiei copilului să se ducă foarte departe, pentru că indiferent cât am vrea noi, lui Boris a început să-i placă să fie vedetă. Acesta poate fabula, din puţin să facă spectacol. Pot exista frânturi de amintiri din altă viaţă, dar nu cu atâtea amânunte. Eu nu cred. Ştii cum se spune? Eu nu cred, lumea vorbeşte, tu să nu mai faci. Important este să-i găseşti pe cei care să te şi creadă”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

„Eu unul sunt omul care până nu vede, nu crede, dar fenomene de acest gen sau copii geniali, există. El nu ar fi primul doar că el vine cu altă temă, legată de planeta Marte. Presupunerea mea nu este neapărat documentare. Se pare totuşi că părinţii sunt nişte consumatori de SF-uri. Atâta timp cât mama fiind însărcinată a discutat mai multe teme, a vizionat filme, fătul este perfect receptiv la această imaginaţie. Copilul, în funcţie de ceea ce se întâmplă în acea perioadă de 9 luni, percepe starea mamei. Fascinaţia părinţilor sau a mamei, în special, pentru ce înseamnă timp, spaţiu, alte planete, se transmite. Dacă acest copil chiar a venit de pe altă planetă, a venit cu un mesaj pentru noi, pământenii”, a menţionat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

În toate emisiunile unde Boris a fost invitat, acesta a declarat că marţienii sunt nemuritori, iar reîncarnarea sa pe Pământ esta asociată cu scopul de a ne salva umanitatea.

De ceva timp, Boris a dispărut împreună cu mama sa, iar reporterii de pe întreg mapamondul care l-au căutat, încă nu au reuşit să-l găsească. Se presupune că cei doi se află sub protecţia guvernului rus, în timp ce alţii susţin că aceştia ar locui în Moscova. Până în acest moment, nimeni nu a reuşit să demonstreze că Boris ar fi o „farsă”, iar misterul lui rămâne deocamdată NEREZOLVAT!

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro

What is Active Search Results? Active Search Results (ASR) is an independent Internet Search Engine using a proprietary page ranking technology with Millions of popular Web sites indexed. ASR has its own spiders visiting Web sites daily that are submitted to ASR and crawlers that index other popular Web sites on the Internet. Active Search Results does not depend on nor utilize any other search engines or directories for its search results. All search results are contained within Active Search Results’ indices and databases. https://www.activesearchresults.com