Ion Runceanu, zis ”Uriașul blând cu suflet mare” a murit fulgerător, prăbuşindu-se din picioare, după o zi de muncă…

La sfârşitul săptămânii trecute în ziua de sâmbătă, în jurul orei 18.00, românului Ion Runceanu i s-a făcut rău la serviciu. Acesta terminase tura și se pregătea să plece acasă când s-a prăbușit din picioare în fața unui coleg de muncă, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Ion Runceanu avea 57 de ani şi locuia la Suzzara, în Italia. Moartea românului s-a petrecut în apropierea localității Gonzaga, provincia Mantova, informează Gazzetta di Mantova.

Din primele informaţii, românul nostru era angajat al unei societăți care gestiona colectarea deșeurilor, își închisese biroul și se pregătea să plece acasă când, deodată, i s-a făcut rău și a căzut pe spate.

Un coleg de serviciu a fost martor la cele întâmplate şi a sunat imediat după ajutor. În câteva minute, la fața locului a sosit o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ion Runceanu era un om extraordinar şi acum este plâns de familie și prieteni. Articolul continuă după reclame …

Fără falsă modestie, prietenii îi spuneau „uriașul blând”, era cunoscut și apreciat în comunitate, mereu disponibil, amabil și politicos cu toată lumea, scrie ObservatorTV.

Soția lui, Corina, a scris un mesaj tulburător pe Facebook:

„Iubirea mea, stâlpul meu, soțul meu, ai plecat prea repede dintre noi. Ne-ai lăsat singuri ne-ai frânt inima, ai fost un soț, prieten, ai fost totul pentru mine, ai fost un tată bun, muncitor, un om cu suflet mare. De acolo, de sus, ocrotești toată lumea”.

Ion Runceanu a fost înmormântat miercuri, 1 decembrie, la cimitirul din Borgo Angeli, potrivit unui anunț publicat de presa italiană.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din strainatate, pe portalul gazetaromaneasca.com