O badantă s-a „MĂRITAT” cu bătrânelul de care avea grijă, fără ca el să ştie, lăsându-l fără banii din cont, maşină şi casă

Povestea incredibilă s-a petrecut în oraşul Taranto din Italia. Este vorba despre un bărbat în vârstă, care s-a trezit căsătorit fără să știe, cu îngrijitoarea sa. Din primele informaţii publicate în presa locală, bărbatul are 80 de ani, este pensionat din marină şi suferă de deficiență cognitivă.

Conform informaţiilor publicate de stiridiaspora.ro, badanta lucra în casa pensionarului încă din anul 2018, ca „asistent familial”. Acesta era văduv și nu avea copii. Potrivit informaţiilor, ancheta a fost declanșată în urma unei plângeri din partea nepoatei bătrânului, căreia îngrijitoarea i-a dat de-a lungul timpului, impresia că nu-i plac vizitele rudelor.

Totul a devenit suspect în momentul când badanta i-a impus nepoatei să nu se mai apropie de bărbatul pe care îl îngrijea, împiedicând-o să intre în casă și blocându-i contactul telefonic cu acesta.

Anchetatorii au descoperit că femeia, deși locuia cu un bărbat din Taranto, era căsătorită în regim de comunitate de bunuri cu persoana vârstnică asistată, care îi transferase în mod gratuit nuda proprietate a apartamentului său, iar fiului acesteia, proprietatea mașinii sale.

Mai mult, bătrânul fusese determinat nu doar să cumpere o altă mașină, ci și să stingă certificate de depozit poștal, în valoare de 56.000 de euro, totul fără ca el să știe, potrivit celor de la FanPage. Articolul continuă după reclame …

În urma investigaţiilor s-a mai stabilit că pensionarul își închisese contul curent și deschisese unul comun cu asistentul său personal, iar din acest cont fuseseră retrasă suma de 94.000 de euro. Mai mult, îngrijitoare mergea în fiecare lună la bancomat şi îi retrăgea pensia în cuantum de 2.000 de euro. Aceasta ar mai fi folosit cardurile de credit ale bătrânului, pentru a face transferuri și plăți în valoare de aproximativ 81.000 de euro.

Între timp, îngrijitoarea și partenerul ei au primit un ordin de sechestru preventiv de 200.000 de euro și au fost plasați în arest la domiciliu.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro