Român de 30 de ani, MORT la muncă în Italia. Rămân în urmă o soţie îndurerată şi trei copilași orfani de tată

În ziua de marţi 21 decembrie 2021, românul Nicolae C., în vârstă de doar 30 de ani, și-a pierdut viața într-un groaznic accident în Italia. Tragedia s-a petrecut acolo unde acesta îşi desfăşura activitatea la locul de muncă.

Conform celor de la gazetaromaneasca.com, Nicolae era proprietarul unei firme care se ocupa cu întreținerea lifturilor, iar în ziua de marți a fost chemat să repare liftul de la un azil din localitatea Arco, moment în care s-a petrecut accidentul fatal.

Ancheta efectuată de inspectorii în muncă și polițiști relevă că Nicolae se ocupa cu sudarea unor elemente situate în puțul liftului, solicitându-i unui coleg să îi aducă niște unelte. Moment în care o contragreutate a cedat și a căzut peste sătmărean. Din păcate, Nicolae a murit la scurt timp după accident.

Sătmăreanul Nicolae C., în vârstă de doar 30 de ani era din localitatea Turț, județul Satu Mare. Acesta a lăsat în urma sa o soție și trei copilași, potrivit informațiilor publicate de PresaSM.

Este al doilea sătmărean care își pierde viața într-un accident de muncă, după ce Dănuț C. (24 de ani), din Valea Seacă, și-a pierdut viața într-un teribil accident de muncă petrecut în Belgia. Potrivit presei locale, tânărul a decedat după ce o parte din plafonul unei clădiri a cedat și a căzut peste muncitorii care lucrau la renovarea imobilului. Articolul continuă după reclame …

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com