Moarte Suspectă! O asistentă medicală a decedat în condiții necunoscute, după ce a mers la o petrecere.

Simona era o asistentă medicală din București, care a sfârșit tragic, în mod suspect, chiar în ziua de Crăciun. Tânăra avea numai 21 de ani şi se întorsese de sărbători în comuna natală a părinţilor ei din județul Galați, scriu cei de la stirileprotv.ro

Cum s-a întâmplat totul? În seara de Ajun, Simona a mers la o petrecere, într-o localitate învecinată și nu s-a mai întors. Părinții au fost anunțați de polițiști că Simona nu mai este în viață. Ei sunt convinși că fetei i-au fost administrate substanțe interzise care, în combinație cu alcoolul, i-au fost fatale.

Simona era absolventă a unei şcoli postiliceale sanitare din Capitală şi lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic. Aceasta a mers în Ajunul Crăciunului la părinți, în comuna Ivești, iar seara a plecat cu alți tineri la o petrecere. Din primele declaraţii, tatăl tinerei a recunoscut faptul că nu îi cunoștea anturajul, dar că nu erau prietenii pe care îi știa de când Simona locuia cu familia.

Ion Caraiman, tatăl fetei: „S-a dus cu cine s-a dus, cu ăștia, s-a dus la Matca, la un de-ăsta, un bar. Unde se adună mulți și se droghează.”

În jurul orei 4 dimineața, Simonei i s-ar fi făcut rău. Imediat, prietenii ar fi luat-o cu o mașină și au oprit la trei adrese, până când au găsit o prietenă dispusă să o primească în casă, în starea în care era. Au pierdut timp prețios până să sune la 112. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD. Din păcate pentru tânăra asistentă, era prea târziu. Articolul continuă după reclame …

Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galați: „Aflată în stop cardio-respirator, cu manevre avansate de resuscitare în curs. Au continuat și ei manevrele, în timpul necesar și, la un moment dat, au constatat decesul pacientei.”

Ion Caraiman, tatăl fetei: „Eu făceam grătarul. O așteptam să vină acasă. Și, când a venit poliția, mi-a dat anunțul, mi-a arătat poza. Ce s-a întâmplat? Accident, ceva grav? Cică, nu, mai grav. Droguri? Da.”

Surse din cadrul anchetei spun că tânăra ar fi apucat să le spună polițiștilor că a luat o jumătate de pastilă, apoi că a luat o pastilă întreagă, fără să menționeze despre ce substanță era vorba. Celor care o cunosc nu le vine să creadă că Simona nu mai este în viață.

Fost coleg de școală al Simonei: „După ce a terminat liceul, a plecat la București și lucra la o clinică stomatologică. Așa știam noi de ea, că-i plecată. Eu o știu de când eram mititei, de la grădiniță. Suntem, de aceeași vârstă, la liceul am fost împreună, făceam naveta împreună.”

Ancheta a fost preluată de DIICOT, ceea ce justifică temerile tatălui, cu privire la o eventuală supradoză de substanțe interzise prin lege. Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fără a fi menționat un suspect.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați: „Polițiștii efectuează cercetări pentru a afla împrejurările în care a intervenit decesul persoanei în cauză și, totodată, a fost dispusă efectuarea necropsiei, urmând ca rezultatele examenului histopatologic să stabilească cauza morții.”

Examenul medical, al cărui rezultat va fi gata peste aproximativ două săptămâni, va arăta limpede ce substanțe consumase fata de 21 de ani. Simona urmează să fie înmormântată astăzi, în comuna natală.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro