Florin a murit la doar 43 de ani în Italia, răpus de infarct. „Ne-a părăsit cel mai bun tată din lume”

Florin Marius Casangiu avea doar 43 de ani şi era originar din Craiova. Acesta locuia cu familia în localitatea italiană Fornacette din provincia Pisa, în regiunea Toscana.

Florin era un tată minunat, după spusele soției sale și ale celor dragi, dar a fost nevoit să lase în urma sa multe suflete îndurerate și un fiu de numai 10 ani, după ce a suferit un infarct în cursul zilei de duminică, 9 ianuarie 2022.

Românul a fost răpus de o durere puternică în piept (infarct), toate acestea după încercarea de a înțelege ce se întâmplă în timp ce își pierdea echilibrul atunci când se deplasa. În ultimul timp, Florin îşi aduna forțele și lupta pentru a putea rămâne mai mult timp pe pământ, printre cei dragi şi lângă copilul său, Eduard.

„Ne-a părăsit, în mod prematur, cel mai bun tată din lume”, a scris soția, Dana, în anunțul necrologic publicat după moartea lui Florin, conform publicației Il Tirreno.

Soția și fiul românului nostru sunt acum extrem de îndurerați, împreună cu mama sa, fratele, rudele și prietenii, care au ținut să-și ia rămas bun și ei prin intermediul aceluiași necrolog.

Conform publicaţiei rotalianul.com, trupul neînsuflețit al lui Florin a fost depus în această dimineață la capela publică din Fornacette, iar în jurul orei 14:00 de mâine, 11 ianuarie, va avea loc o slujbă religioasă, de rit ortodox, pentru sufletul conaționalului nostru.

Moartea tatălui român este plânsă și de Liga Suporterilor F.C. Universitatea Craiova, unde Florin Casangiu era membru.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com.