Mai mulţi ROMÂNI au DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ în STRĂINĂTATE

Anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul de neuitat pentru multe familii de români. Acestea au rude plecate la muncă în străinătate de care nu mai ştiu nimic. Cu sufletele îndurerate, familiile râmase în ţară au cerut ajutorul Poliţiei Române, precum şi al celor care muncesc în străinătate, poate aşa îi vor putea găsi pe cei dragi, despre care nu mai ştiu nimic de foarte mult timp, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Mai mulți cetățeni români apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica persoane dispărute în străinătate. Ultimii români de care rudele nu mai știu nimic sunt înregistrați că ar fi dispărut în Spania, Germania, Franța și Marea Britanie.

„Lucrătorii Biroului Urmăriri, S.I.C.-I.P.J. Iași au fost sesizați de către numita Avram Maria Andreea, despre faptul că nu a mai reușit să ia legătura cu tatăl său, Bordeianu George Cătălin, originar din comuna Răducăneni, jud. Iași, ce se află la lucru în Spania, zona Alicante, din luna noiembrie 2021”, se poate citi pe site-ul Poliției Române.

Bordeianu George Cătălin, în vârstă de 49 de ani, are următoarele semnalmente: 165 cm înălțime, 70 kg, păr șaten, ochi verzi.

Boldeanu Ștefăniță Marian are 26 de ani și este din Deveselu, județul Olt. El a dispărut la data de 25.12.2021 de pe raza localitatii Castellon, Spania. Semnalmente: Înălțime de 170 cm, 75 kg, păr șaten deschis, ochi căprui.
Saban Erol are 35 de ani, este din Mangalia, județul Constanța și este plecat la muncă în Germania. Din data de 19 noiembrie 2021 nu a mai luat însă legătura cu familia din țară. Semnalmente: 170 cm înălțime, culoarea pielii brună, corpolent, păr negru.
Mahmut Semina are 18 ani și este din Lespezi, județul Constanța. Este dată dispărută pe teritoriul Germaniei.
Semnalmente: 150 cm înălțime, 50 de kg, păr lung, negru, vopsit șaten deschis, ochi negri.
Gavan Lucian are 52 de ani și este din Galați. A plecat la muncă în Franța. la Paris, în anul 2017, iar rudele din țară nu mai au nicio veste de la el. Semnalmente: 180 cm înălțime, păr grizonat, ochi căprui.
Purice Sergiu are 41 de ani, este originar din Dorohoi, județul Botoșani. Lucrează în orașul Bristol din Marea Britanie și ținea legătura telefonic, periodic, cu mama sa, dar din data de 20 decembrie 2021 nu a mai putut fi contactat și nimeni din familie nu mai știe nimic de el. Semnalmente: 174 cm înălțime, greutate de 80 de kg, atletic, păr șaten, ochi căprui.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul jurnalemigrant.com