Românul Marius Gălușcă de 36 de ani a MURIT de FRIG pe o stradă din Padova. Era bolnav de tuberculoză

Un român în vârstă de numai 36 de ani a fost găsit fără viață, sub cartoanele cu care încerca să se protejeze noaptea. Conform autorităţilor, acesta a murit de frig, și s-a descoperit că avea și tuberculoză, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Bărbatul nu a putut rezista frigului şi a murit acoperit de un carton, într-o noapte rece de februarie, în cartierul Arcella din Padova, aproape de gară.

Conaţionalul nostru Marius Gălușcă a avut ultimul domiciliu la Cerignola, în Puglia. A venit la Padova și a fost ucis de ger, de boală, poate și de droguri, spun autoritățile.

Cu toate că acesta nu dormea sub un pod sau un loc greu vizibil, ci în faţa unei porţi, nimeni nu l-a observat că nu mai putea face faţă frigului din timpul nopţii, fiind găsit mort a două zi. Interesant este faptul că în fiecare dimineaţă, prin zona aceea treceau foarte mulţi navetişti care îl vedeau mereu cum se chinuia să doarmă acoperit cu bucăţi de cartoane şi cu toate acestea, cadavrul său a fost descoperit doar întâmplător de polițiștii locali.

Nici măcar comercianții din zonă nu au observat că nu mai este în viaţă, atunci când mergeau să arunce gunoiul.

Potrivit celor publicate de presa locală, cei de la poliţia locală au trecut prin zonă şi au dat deoparte un carton folosit drept pătură, găsindu-l pe bărbat cu ochii mari deschiși, fără viață, probabil decedat cu mai mult de câteva ore mai devreme.

Marius Gălușcă avea în buzunar toate actele, chiar și rețetele medicale pentru a trata tuberculoza de care suferea. Boala și frigul din timpul nopții, când temperatura a fost doar cu câteva grade peste zero, l-au ucis pe român.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com