DRAMĂ! O badantă ucraineană din Italia a fost anunţată că fiul ei de 36 de ani a MURIT în RĂZBOI

Lyuba, o femeie originară din Ucraina, care a lucrat ca îngrijitoare la Sarsina, în provincia Forlì-Cesena (Emilia-Romagna), a fost anunţată în ziua de sâmbătă, 26 februarie, că fiul ei a murit în războiul care are loc acum în țara sa. La auzul cuvintelor rostite în telefon, femeia, care se afla în acel moment pe stradă, a leșinat, scriu cei de la rotalianul.com

Conform presei locale, femeia era cunoscută sub numele de Lyuba și se află la Sarsina de aproximativ zece ani. Aceasta nu mai lucra ca îngrijitoare, fiind pensionară, dar copiii ei au rugat-o să nu se întoarcă imediat în Ucraina: „E Prea periculos, mamă, să așteptăm vremuri mai bune”, ar fi sfătuit-o copiii săi.

Sâmbătă dimineața în timp ce traversa piața spre bar pentru a lua micul dejun, i-a sunat telefonul și printr-un apel video a fost anunțată că fiul ei, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis în război. A început să plângă și să țipe de disperare, apoi genunchii i s-au muiat și Lyuba a căzut la pământ.

Momentul acela a fost văzut de trecători, aceştia fiind martori la întreaga scenă. Au sărit imediat, s-au mobilizat şi i-au acordat femeii ucraineane primul ajutor, după care au chemat salvarea. Li s-au alăturat polițiștii care patrulau în zonă.

Fiul femeii lucra în fabrică sâmbătă dimineață, când lucrătorii au fost anunțați că se apropie trupele ruse. Au ieșit din edificiu, dar au fost uciși de gloanțe în stradă.

Pentru el, pentru Lyuba și pentru întreg poporul ucrainean, drapelul național al Ucrainei flutură de sâmbătă pe balconul primăriei din Sarsina.

„Albastru ca cerul și galben ca lanurile de grâu, simbol al păcii și al prosperității”, a transmis administrația publică locală.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. ATENŢIONARE: „Europa să se pregătească pentru MILIOANE de refugiați din Ucraina” - Stiri de Actualitate
  2. Trei tineri ucraenieni au fost UCIŞI de gloanţele soldaţilor ruşi în timp ce hrăneau câinii de la un adăpost de animale, lângă Kiev - Stiri de Actualitate

Comentariile sunt închise.