O FAMILIE DE REFUGIAŢI DIN UCRAINA A INTRAT ÎN ROMÂNIA CU 1,6 MILIOANE DE DOLARI ŞI ALTE BUNURI DE VALOARE

În ziua de sâmbătă 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina, scriu cei de la mesajul.ro

Conform statisticilor, numărul refugiaților ucraineni crește de la o zi la alta. Fără nicio glumă, cu toții încearcă să fugă din calea războiului și să se adăpostească în loc sigur, așa că valuri de ucraineni trec granița zi e zi atât în țara noastră, cât și în țările vecine.

Cei mai mulți ucraineni trec granița neavând mulți bani sau alte resurse cum ar fi haine, mâncare sau alte bunuri, însă există și cazuri diferite, în care cetățeni ucraineni cu o situație materială bună vor să treacă granița pentru a scăpa de conflictul militar lansat de Rusia pe teritoriul Ucrainei.

Din primele cercetări, familia se deplasa cu un autoturism proprietate personală. La controlul efectuat de către polițiștii de frontieră și vameși, aceştia au găsit în bagaje mai multe bunuri: 9 ceasuri, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute, peste 1,6 milioane dolari și 50.000 euro.

Poliția de Frontieră informează că a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile și sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul mesajul.ro