TRAGEDIE! Fiul şi-a găsit ambii părinţi decedaţi, iar după ce le-a aprins o lumânare, a murit și el!

În ziua de 22 martie 2022, doi soţi din Dolj și fiul lor au fost găsiți morți în casă, de un vecin. Conform informaţiilor transmise de reporterul Observator Cristina Oprea, cele trei persoane s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, scriu cei de la mesajul.ro

Bărbatul de 60 de ani care i-a găsit pe vecinii săi decedați în locuința lor, din comuna Bistreț, judeţul Dolj, a chemat de urgenţă autorităţile, iar la faţa locului au ajuns imediat polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast.

Organele de poliţie au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbați de 81 și 61 de ani și o femeie de 80 de ani, toți din Bistreț. Mai exact, doi părinți vârstnici și fiul lor.

La fața locului a ajuns şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză.

Cel mai probabil, cei trei au murit ca urmare a unei intoxicații cu monoxid de carbon. Bătrânii erau în pat, iar fiul lor de 61 de ani a fost găsit cu o lumânare în mână. Polițiștii cred că fiul și-a găsit părinții decedați în pat și a vrut să le aprindă o lumânare, însă n-a mai apucat pentru că a murit și el.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor trei persoane.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesdante pe portalul mesajul.ro