O româncă de 27 de ani s-a spânzurat în Italia. Era mama a trei copii mici…

O tragedie făra margini s-a petrecut în ziua de joi 24 martie 2022 în Bagnore, un sat din Toscana, Italia. Aici, o româncă în vârstă de 27 de ani, s-a spânzurat în casa unde locuia împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. În momentul când s-a întors de la serviciu, soţul a găsit-o fără viață, scriu cei de la observatornews.ro citând publicația locală Maremma Oggi.

Bărbatul tinerei românce a fost cel care a dat alarma, în seara zilei de 24 martie. Când s-a întors acasă, de la serviciu, bărbatul și-a găsit soția moartă, spânzurată, și a sunat după ajutor. Din păcate, pentru tânăra româncă nu s-a mai putut face nimic.

Imediat, la faţa locul au ajuns și carabinierii, care au declanșat o anchetă, continuând cercetările în acest caz. Trupul fără viață al româncei a fost preluat de legiști, fiind la dispoziția procurorului.

Din primele cercetări s-a stabilit că femeia era mamă a trei copii mici și nimeni nu înțelege ce anume a împins-o la comiterea acestui gest extrem.

Tânăra era cunoscută în cătunul Santa Fiora. Inițial, ea și soțul ei au locuit în Bagnolo, apoi, când s-a născut copilul cel mare, cuplul a decis să se mute la Bagnore.

Toți cei care au cunoscut-o pe fată sunt în stare de șoc. „În ochii noștri, erau o familie liniștită. Soțul ei era un om muncitor și o persoană cunoscută pe Amiata. Amândoi își îngrijeau copiii cu dragoste”, a declarat un localnic pentru publicația italiană La Nazione.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro