Accident rutier GRAV! O familie de români din Italia şi copilul lor de 4 ani au ajuns la spital…

În ziua de marţi 29 martie 2022, în jurul orei 18:15, o familie de români a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, în apropierea localității Velletri de lângă capitala Italiei, scriu cei de la rotalianul.com

Conform publicaţiei locale Il Mamilio, un autoturism Fiat Punto, la bordul căruia se afla o familie de români cu un copil de numai 4 ani, s-a lovit frontal de un camion, iar conaționalii noștri au ajuns toți trei la spital cu răni grave.

În urma cercetărilor de la faţa locului se pare că autoturismul Fiat Punto circula în direcția Velletri și, odată ajuns la semaforul de pe via Cinque Archi, s-au intersectat cu un camion care venea dinspre Velletri și se îndrepta spre Cisterna.

Camionul, condus de un localnic de 30 de ani, a schimbat direcția spre stânga, odată ajuns la intersecție, chiar în timp ce din față se apropia mașina cu familia de români. Impactul a fost inevitabil, iar autoturismul Fiat s-a izbit frontal de camion.

Datorită apelului efectuat la numărul de urgenţe, la fața locului au intervenit în grabă două ambulanțe care au transportat mama română și copilul acesteia la spitalul din Latina, femeia având cod roșu de gravitate, iar copilul cod galben.

Tatăl minorului, în schimb, a fost transportat la spitalul din Aprilia, mai precizează sursa citată. Șoferul camionului a scăpat nevătămat.

Agenții de la Poliția Locală din Velletri au intervenit și ei la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. Potrivit acestora, ambii șoferi aveau culoarea verde la semafor, pe sensul lor de mers.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com