Românca Nicoletta de 25 de ani a fost ucisă în Italia. Criminalul a primit 30 de ani de închisoare

Crima înfiorătoare s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 martie 2019, atunci când românca Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu sânge rece de către prietenii ei cei mai buni, scriu cei de la rotalianul.com

Zilele trecute, Curtea Supremă de Justiție din Italia a confirmat condamnarea la 30 de ani de închisoare pentru ucigașul tinerei de origine română ucisă în Sicilia, unde fusese adoptată pe când era o doar copilă.

Potrivit ediţiei locale Giornale di Sicilia, magistrații italieni au catalogat recursul apărării drept „inadmisibil”, după ce Carmelo Bonetta a fost condamnat în primă instanță și ulterior de Curtea de Apel din Palermo.

Conform anchetei efectuate, Carmelo Bonetta a ucis-o pe Nicoletta (25 de ani) cu un cuțit, apoi a dat foc trupului. El și-a recunoscut fapta și a povestit că a fost ajutat de iubita lui, Margareta Buffa (30 de ani), și ea de origine română. Cei trei se cunoșteau foarte bine între ei.

Nicoletta Indelicato şi Margareta Buffa au fost adoptate de două familii italiene pe când erau foarte mici. Din declaraţiile date în timpul procesului s-a dovedit că Nicoleta a fost adoptată de o familie înstărită şi ar fi fost foarte invidiată de Margareta, româncă la fel ca ea, dar adoptată de o familie mai puțin bogată. Prietenii victimei au precizat că Margareta cerea deseori sume de bani de la prietena ei mai norocoasă.

Crima a avut loc în zona rurală Sant’Onofrio (Marsala), unde Nicoletta a fost dusă cu mașina de Margareta. Fata a urcat de bună voie în autoturismul Lancia Ypsilon, fără să știe că Bonetta era ascuns în portbagaj, înarmat cu un cuțit. Când au ajuns într-o zonă izolată, cele două fete au coborât să facă o plimbare. În acel moment, bărbatul a ieșit din portbagaj și s-a repezit în spatele Nicolettei, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

Conform declarațiilor bărbatului, Margareta a fost cea care a stropit corpul cu benzină și i-a dat foc. „Am înjunghiat-o de trei ori, după ce mai întâi am lovit-o cu un pumn. Restul loviturilor de cuțit, (până la un număr de 12 – n.r.), i-au fost aplicate de Margareta care a luat după aceea o sticlă cu lichid inflamabil pe care o avea în mașină, a stropit corpul și i-a dat foc cu o brichetă”, a povestit bărbatul în fața judecătorilor. Margareta Buffa a fost deja condamnată la închisoare pe viață.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com