O româncă de 29 de ani din Germania a fost sechestrată într-un apartament, bătută și violată cu brutalitate de doi bărbați

Un caz incredibil şi de o cruzime fără precedent s-a întâmplat în luna octombrie a anului trecut, în localitatea germană Büren (districtul Paderborn din landul Renania de Nord-Westfalia), scriu cei de la jurnalemigrant.com

În acel moment, doi bărbați în vârstă de 41 și respectiv 44 de ani, au fost acuzați că au sechestrat, bătut și violat în mod repetat o tânără de naționalitate română, în vârstă de 29 de ani, în apartamentul unuia dintre ei.

Audierile preliminare au avut loc în ziua de vineri, 8 aprilie, la Tribunalul Paderborn, numai că românca noastră nu s-a prezentat, deoarece se afla în drum spre țara sa natală. Femeia a fost sunată la telefon de către judecător, şi vizibil emoționată a declarat că este foarte speriată și se teme că va trebui să retrăiască groaznicele evenimente prin care a trecut.

În timpul acuzaţiilor aduse de către procuror, cei doi bărbați au preferat să nu declare nimic. Ei trebuie să răspundă, printre altele, pentru viol și vătămare corporală intenționată. Pentru victimă, faptele petrecute au însemnat un adevărat coşmar.

Potrivit rechizitoriului, victima se mutase temporar la unul dintre cei doi acuzați în luna octombrie a anului trecut. Încă din prima seară, bărbatul de 41 de ani i-ar fi cerut femeii să se culce cu el. Când aceasta l-a refuzat, el ar fi lovit-o de mai multe ori și apoi ar fi violat-o.

Puțin mai târziu, o încercare de evadare a femeii din apartament a eșuat. Conform aceluiași rechizitoriu, bărbatul de 41 de ani a oprit și a tras femeia înapoi în locuința sa.

Sub amenințarea unui cuțit, un al doilea viol ar fi avut loc la scurt timp după aceea. Potrivit acuzațiilor procurorului, bărbatul ar fi mers la cumpărături după ce a închis victima în apartament. Ulterior, s-ar fi întors cu al doilea inculpat care, la rândul său, ar fi bătut-o și violat-o pe femeie.

Într-un moment de neatenție al agresorilor, victima a reușit să sune la poliție. Procesul va continua la data de 26 aprilie. Un verdict este așteptat la jumătatea lunii mai.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul jurnalemigrant.com