O femeie din Cluj, mai tânâră cu 37 de ani ca soţul ei, suspectată că l-a ucis cu sânge rece

Zilele trecute, o femeie dintr-o localitate din judeţul Cluj a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, mai în vârstă cu aproape patru decenii, a murit subit. Imediat la faţa locului au sosit organele de poliţie şi criminaliştii, iar aceştia nu au găsit urme de violenţă pe corpul victimei, scriu cei de la observatornews.ro

Cu toate că la prima vedere acest caz părea a fi unul uşor, datele prezentate după autopsie au scos la iveală faptul că este vorba despre o crimă.

Inevitabil, principalul suspect în acest caz a devenit chiar soţia bărbatului de 66 de ani. Este vorba despre o tânără în vârstă de 29 de ani care era şi asistentul personal al soţului. Acesta avea de ceva timp un picior amputat, aşa că femeia îl avea pe bărbat în grijă şi chiar era plătită pentru ceea ce făcea. Cei doi erau căsătoriţi de ceva timp, iar el se afla la a doua căsnicie.

După efectuarea necropsiei s-a stabilit faptul că bărbatul a murit prin asfixiere şi cel mai probabil aceasta a fost una provocată.

Ancheta continuă în acest caz, iar momentan femeia a fost reţinută 24 de ore pentru omor şi urmează să fie dusă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro