TRAGEDIE în ITALIA! Un şofer român de TIR, ars de viu în cabină, după ce a tamponat o cisternă cu heliu…

În dimineaţa zilei de miercuri 27 aprilie 2022, în jurul orei 10:30, a avut loc un grav accident de circulaţie petrecut pe autostrada A7 din Italia, în dreptul localității Tortona din provincia Alessandria (Piemonte), care a dus la moartea unui șofer român de TIR, scriu cei de la rotalianul.com

La volanul autocamionului se afla românul Cristian Ivan în vârstă de 50 de ani, relatează Genova Today. Conform primelor informații relatate de presa locală, conaționalul nostru a murit după ce automarfarul pe care-l conducea și cu care transporta legume s-a izbit de spatele unei cisterne pline cu heliu lichid, care circula în fața sa.

Flăcările au încălzit și cisterna care transporta heliu, dar intervenția promptă a pompierilor la fața locului a dus la evitarea unei situații mult mai dramatice, ce risca să se producă dacă cisterna exploda.

În acel moment, datorită accidentului, s-a format pe autostradă o coadă lungă de autovehicule care a dus la provocarea unui alt accident, informează publicația Cronaca Oggi. În urma celui de-al doilea accident, un bărbat italian a rămas rănit și a fost transportat de urgență la spital.

Cristian Ivan trăia în Italia de circa 30 de ani, mai precizează sursa citată, și era foarte apreciat de toți cei care-l cunoșteau.

Eram ca o familie, angajații noștri sunt mai presus de toate celelalte persoane pentru noi, nu sunt numere”, a declarat Loredana De Pascale, proprietara firmei de transport pentru care șoferul român lucra.

„Ivan era o persoană minunată, un foarte bun muncitor”, a mai adăugat De Pascale. „Nu este posibil să mori așa. Trebuie să mă duc la săraca fată (soția victimei – n.r.), trebuie să-i spun unde este Ivan”, a mai spus femeia italiană.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

Comentariile sunt închise.