TOP 10 cele mai mari minciuni pe care le spun bărbaţii căsătoriţi iubitelor sale

Din cele mai vechi timpuri, bărbaţii şi femeile au recurs la infidelităţi. Încă nu se ştie cu exactitate dacă bărbații sunt mai infideli decât femeile, doar că studiile arată clar faptul că femeile sunt mai discrete, iar barbatii mai pretențioși, încercând să-şi ascundă mai bine aventurile amoroase, scriu cei de la ego.ro

Majoritatea bărbaţilor căsătoriţi sunt pregătiţi să mintă în momentul când vor să aibă o aventură. Astfel, bărbatul se pare că are scuzele pregătite în caz că este prins. Întotdeauna, minciunile îi servesc la justificarea aventurii. Dacă un bărbat necredincios își poate minți soția, el își minte cu aceeași lejeritate și amanta. Totuși, o aventură poate avea un fundal emoțional complex. Bărbații căsătoriți mint pentru a-și satisface nevoile de sex.

Există întrebarea, „de ce bărbații căsătoriți mint femeile?” Un răspuns ar fi acela că, femeile sunt pregătite genetic să creadă bărbatul pe care îl iubesc.

Dar cât durează de obicei aventura unui bărbat căsătorit? Cele mai recente cercetări făcute de specialiștii care tratează problemele în cuplu spun următoarele:

– 25% din relații durează mai puțin de o săptămână;

– 65% durează mai puțin de șase luni;

– 10% durează mai mult de șase luni ;

– 75% este rata divorțurilor bărbaților care se căsătoresc cu amanta lor;

Motive pentru a evita un bărbat căsătorit

Când un bărbat căsătorit te invită la o întălnire, cel mai probabil lucru pe care o să-l auzi este o minciună. Pentru 79% dintre femeile singure, a avea o aventură cu un bărbat căsătorit este inacceptabilă. Dar, în același timp, 46% dintre aceste femei recunosc că au făcut acest lucru. Adică, infidelitatea nu este nimic nou. De asemenea, nu este nou să ajungi să furi bărbatul altei femei. Nu este de mirare că multe femei găsesc un bărbat căsătorit foarte atrăgător. În genele fiecărei femei stă plăcerea de a concura pentru cei mai buni bărbați. Cei mai buni bărbați sunt rari și dacă el este căsătorit, sigur are ceva special.

Este important pentru tine să cunoști aceste adevăruri atunci când te îndrăgostești de un bărbat căsătorit. Acum știi, parțial, de ce mint bărbații căsătoriți.

Iată și cele mai comune minciuni pe care le spune bărbatul cu soție acasă:

  1. În curând îmi voi părăsi soția.
  2. N-am mai făcut asta până acum.
  3. Nu este vorba despre sex, ci despre tine.
  4. Eu și soția mea suntem practic despărțiți.
  5. Nu-mi pot lăsa copiii, înțelege, te rog!
  6. Nu-mi mai iubesc soția și nici ea nu mă mai iubește.
  7. Nu există fericire în căsnicia mea.
  8. Nu am vrut să fiu infidel, dar nu te puteam ignora.
  9. M-am îndrăgostit de tine.
  10. M-am atașat de tine, însemni mai mult pentru mine decât ea.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ego.ro