O româncă de 30 de ani a primit 250 de mii de euro de la un italian de 82 de ani, care o simpatiza, iar soţia a dat-o în judecată

O româncă de 30 de ani din Italia a fost dată în judecată de soţia unui italian de 82 de ani, aceasta acuzând-o de faptul că în decursul a 3 ani, l-a stors de o grămadă de bani, datorită simpatiei pe care o avea bătrânelul față de femeie, scriu cei de la rotalianul.com

Acesta i-a oferit o suma de 250 de mii de euro de-a lungul timpului. Astfel, românca a fost reclamată de familia bărbatului, potrivit căreia banii pe care i-a primit nu au fost dați în deplină cunoștință de cauză, ci s-a profitat de starea de vulnerabilitate a bărbatului.

Bărbatul italian era un antreprenor originar din Modena (Emilia-Romagna) și cu 52 de ani mai bătrân decât româncuţa noastră, informează publicația locală Gazzetta di Modena.

Conform informaţiilor apărute în presa italiană, se pare că totul a început în anul 2018, când antreprenorul italian, astăzi în vârstă de 82 de ani, a cunoscut o tânără de origine română, pe care a ajuns s-o îndrăgească foarte mult.

Nu a trecut mult timp şi bărbatul italian a aflat despre dificultățile economice prin care trecea conaționala noastră şi a început să-i dăruiască acesteia diverse sume de bani, de ordinul zecilor de mii de euro, care s-au ridicat în final la un total de 250.000 de euro, conform celor relatate în tribunal.

Anchetatorii au constatat faptul că tânăra româncă a reușit să-și cumpere chiar și un apartament cu banii primiţi de la bărbatul italian.

În luna octombrie 2022 însă, bătrânul de 82 de ani a fost implicat într-un accident rutier, care l-a lăsat cu probleme grave de sănătate din cauza unei traume craniene suferite.

Din acel moment, bărbatul a fost nevoit să renunțe la rolul său de administrator în firma pe care o conducea, iar soția lui a fost împuternicită astfel să-i administreze toate bunurile.

Imediat după ce a obținut acces la conturile bancare ale soțului ei și cele ale firmei, femeia italiană a observat toate transferurile bancare făcute de bărbat către românca noastră și a decis să o denunțe imediat pentru înșelăciune asupra unei persoane incapabile de a gândi lucid. Din acel moment a început o luptă legală între avocații celor două femei.

Pe de-o parte, avocatul româncei, Pasqualino Miraglia, a încercat să demonstreze că bătrânul era sănătos la minte până în luna octombrie a anului 2020 şi se pare că a reușit, deoarece procurorul care a condus ancheta s-a declarat de acord cu el, în cadrul ședinței din tribunal desfășurată vineri, 6 mai 2022, și i-a cerut judecătorului așadar să arhiveze cazul.

Familia italianului nu vrea să renunțe la proces și s-a constituit parte civilă, încercând să demonstreze, pe baza unei evaluări psihologice desfășurate în 2021, că bătrânul era incapabil să ia decizii lucide încă din anul 2017.

În urma contestației depuse în acest sens din partea avocatului familiei, Gianluca Barbieri, judecătorul va trebui să decidă dacă procesul împotriva româncei va continua sau nu, decizie ce va fi anunțată săptămâna viitoare.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*