Patronul unei fabrici din Italia le dă angajaţilor, TOŢI BANII din contul lui: ”Nu vreau să mor cu ei în bancă”

Vinicio Bulla este patronul unei fabrici din Italia, care a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani. Acesta spune că nu vrea să moară cu banii în bancă, așa că a decis să îi dea angajaților care vor deveni părinți. Italianul trăiește în mica localitate Caltrano, o așezare cu 2.500 de locuitori, fiind un apreciat om de afaceri care a avut succes, dar nu are moștenitori, scriu cei de la 3minute.net

Ce categorie de angajați se vor bucura de dărnicia bărbatului!

Vinicio Bulla nu-şi va împărți banii chiar cu toți angajații, ci a precizat foarte clar faptul că, doar cei care contribuie la creșterea natalității vor beneficia de averea strânsă de el pe tot parcursul vieţii. În acest context, patronul a prevăzut prime pentru angajații care vor avea copii, chiar și după moartea lui, dar și alocații speciale pentru cei mici, mai mulți ani la rând.

Dorinţa lui Vinicio Bulla nu i-a surprins totuși pe localnici, deoarece aceștia sunt obișnuiți cu bunătatea bărbatului. Astfel, ori de câte ori au existat probleme de ordin financiar sau perioade de recesiune, Vinicio a strâns cureaua doar pentru el și nu a concediat pe nimeni.

Italianul a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a le păstra locurile de muncă și a refuzat să-şi vândă compania fondurilor străine care ar fi putut să facă disponibilizări. Zilele trecute, Vinicio a anunțat că toți banii lui din bancă vor ajunge la angajații care vor deveni părinți.

Astfel, la nașterea unui copil, părinții vor primi câte 3.000 de euro. Apoi, copiii vor primi anual câte 6.000 de euro, până la finalizarea grădiniței. Aceste sume de bani vor fi acordate până când vor fi cheltuiți toți banii din bancă.

Autoritățile din regiune, cu care Vinicio a întocmit documente pentru ca totul să devină legal, sunt impresionate de gestul bătrânului care ajută comunitatea mai mult decât pare la prima vedere.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3minute.net