TRAGEDIE! Românul Adrian Andrei de 18 ani din Italia a MURIT într-un grav accident de circulaţie

Adrian Andrei Costin era din Tecuci, județul Galați şi în luna septembrie ar fi împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Acesta era rezident alături de părinţii lui, în localitatea Remedello, din provincia Brescia. În ziua de 8 iunie 2022, Andrei s-a stins din viaţă într-un tragic accident rutier petrecut la Marmirolo (Mantova), scriu cei de la rotalianul.com citând publicaţia locală Brescia Today.

Tânărul român lucra la Elvi srl, o firmă de echipamente mecanice. În curând urma să se mute la Peschiera, unde avea să locuiască împreună cu iubita sa.

Cei doi se aflau miercuri, în jurul orei 12.30, la bordul autoturismului Opel Corsa care a fost lovit de un camion în intersecția dintre Via Ferraris și Via Trentino, în cătunul Pozzolo din Marmirolo.

Andrei, care se afla la volanul mașinii, a murit pe loc, iar iubita lui, o fată în vârstă de 17 ani, rezidentă la Peschiera del Garda, este în schimb internată în condiții foarte grave la spital, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Cercetările la locul accidentului au fost efectuate de carabinieri și Poliția Locală. Se pare că impactul dintre autoturism și camion a fost cauzat de o lipsă de prioritate. Opelul în care călătoreau cei doi tineri ar fi ieșit pe drumul principal când a fost lovit de camion. Șocat de ceea ce s-a întâmplat, dar rămas nevătămat, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a declarat că nu a putut face nimic pentru a evita accidentul.

Imediat, la faţa locului au sosit două ambulanțe, iar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru Andrei. Rănile suferite nu i-au mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. În schimb, iubita lui a fost transportată cu elicopterul la spital.

Trupul neînsuflețit al băiatului român se află la dispoziția autorității judiciare. În urma lui a lăsat părinții și un frate mai mare pentru care durerea este sfâșietoare.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com