Tragedie în Săcele, Brașov: Tânăr de 24 de ani, suspectat că și-a ucis părinții

Săcele, Brașov – O tragedie șocantă a zguduit comunitatea din Săcele, Brașov, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani este suspectat că și-a agresat mortal ambii părinți, aceștia fiind găsiți morți în locuința lor miercuri dimineață.

Potrivit autorităților locale, tânărul a sunat la numărul de urgență 112, miercuri dimineață, raportând că și-a atacat părinții. „Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, a identificat și imobilizat persoana bănuită și a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, transmit oficialii Poliției județene Brașov, conform informațiilor de la News.ro.

La fața locului, au sosit echipe mixte de investigație, inclusiv procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele. În acest moment, se desfășoară cercetări la locul faptei pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Tânărul de 24 de ani se află în custodia Poliției Brașov, iar ancheta în acest caz este în plină desfășurare. Comunitatea locală este profund șocată de această tragedie și își exprimă condoleanțele pentru familia îndurerată.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul digi24.ro