Un șofer de TIR român a transportat o cutie de 30 de milioane de euro. Ce se afla înăuntru îți va lua respirația!

S-a întâmplat azi dimineață, când șoferul de TIR român a primit o comandă pentru a încărca o cutie de 5,5 m lungime, 2,45 lățime și 2,80 înălțime și vreo 25 de tone, în valoare de nu mai puţin de 30 de milioane de euro, cea mai scumpă marfă din cariera sa de 16 ani.

Cutia urma să ajungă într-un port din Genova la un alt transportator care va încărca acea cutie pe o navă până în China. Entuziasmat de misiune, șoferul a început procedura de încărcare, însă a avut parte de o serie de provocări când a observat că măsurătorile trimise de firmă pentru cutie nu se potriveau cu remorca cu care venise el.

„În gândul meu, până acum n-am dat gata nici un pod, dar cred că a venit momentul. Cică măsurătorile trimise de ei sunt corecte dar fără ambalaj.(…)Și descărcă cutia, închide remorca lăbărțată, fugi la garaj, schimbă remorca și înapoi”, povestește șoferul pe grupul de Facebook Povești de prin parcări.

Într-un final problemele tehnice au fost rezolvate, iar șoferul român de TIR a fost gata de plecare cu transportul vieții lui în valoare de 30 de milioane de euro.

Potrivit șoferului, ar fi vorba despre un robot de mare precizie cu laser, folosit în industria camioanelor. Cutia, cu dimensiuni impresionante de 5,5 metri lungime, 2,45 metri lățime și 2,80 metri înălțime, cântărind aproximativ 25 de tone, a constituit un adevărat test al abilităților și rezistenței sale profesionale. Destinația finală a acesteia este un port din Genova, unde va fi preluată de un alt transportator pentru a fi încărcată pe o navă cu destinația China.

Cu toate acestea, misiunea nu a fost lipsită de obstacole. Șoferul a descoperit că măsurătorile trimise de firmă nu corespundeau cu remorca sa, ceea ce a dus la o întârziere și la necesitatea unei soluții rapide. În ciuda dificultăților tehnice, șoferul a reușit să rezolve problema și să pregătească transportul pentru plecare.

În urma unei investigații mai aprofundate, s-a aflat că în interiorul cutiei se află un robot de mare precizie, echipat cu tehnologie laser, utilizat în industria camioanelor. Această descoperire a adăugat o notă de mister și curiozitate în jurul întregii operațiuni.

Cu toate că această sarcină neobișnuită a pus la încercare capacitățile sale, șoferul român de TIR este pregătit să facă tot posibilul pentru a livra marfa la destinație în siguranță, știind că acest transport va rămâne una dintre cele mai memorabile experiențe din cariera sa.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul de știri antena3.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*