Accident Grav în Dolj: Doi Răniți După Coliziunea Dintre un Microbuz și o Cisternă

Vineri dimineață, un grav accident de circulație a avut loc în comuna Brădești, județul Dolj, soldat cu rănirea a două persoane. Incidentul s-a petrecut pe Drumul Național 6, unde un microbuz condus de un tânăr de 21 de ani a intrat violent în coliziune cu o cisternă parcată pe prima bandă, relatează observatornews.ro

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs în direcția Filiași – Craiova. „La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Argetoaia, pe DN 6, în comuna Brădești, din direcția Filiași către Craiova, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule cap tractor și semiremorcă, care era staționat pe banda 1, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, din orașul Bumbești Jiu, județul Gorj”, a declarat IPJ Dolj.

În urma impactului, ambii șoferi au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza stării sale, tânărul de 21 de ani nu a putut fi testat cu aparatul alcoolscop la locul accidentului, însă i-au fost prelevate mostre biologice pentru a determina dacă a consumat alcool sau substanțe psihoactive. Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul observatornews.ro