O femeie din Salford a câștigat de două ori la LOTO după moartea soțului ei

Salford, Marea Britanie – O poveste remarcabilă de noroc și devotament vine din Swinton, Salford, unde o femeie a câștigat de două ori la loto după moartea soțului său.

Lesley McNally, mama a trei copii, și-a pierdut soțul în 2021, după ce acesta a suferit un atac de cord. Cei doi au fost căsătoriți timp de 37 de ani și obișnuiau să joace împreună la People’s Postcode Lottery. După decesul partenerului ei, Lesley a continuat să participe la loterie, păstrând astfel tradiția familiei.

Norocul i-a surâs în mod neașteptat, câștigând două premii importante, în valoare totală de 170.000 de lire sterline (198.000 de euro). Prima dată, în iulie anul trecut, Lesley a câștigat 2.000 de lire sterline, iar luna trecută a obținut suma impresionantă de 166.666 de lire sterline, conform relatărilor Manchester Evening News.

„Sunt fericită că am câștigat și că familia a câștigat. Este nuanțat de tristețe, pentru că am jucat mult timp și Garry nu este aici să vadă asta”, a declarat Lesley, referindu-se la soțul ei.

Cu banii câștigați, Lesley intenționează să renoveze casa în care s-a mutat împreună cu Garry înainte de decesul acestuia. „Aici am fi locuit pentru totdeauna. Dar opt luni mai târziu, Gaz a suferit un atac de cord subit, la cinci zile după ce împlinise 60 de ani. (…) Acum mă voi bucura de casă și voi face ceea ce am vrut să facem”, a adăugat ea.

Această poveste impresionantă de perseverență și noroc subliniază legătura puternică dintre Lesley și soțul ei, dar și determinarea de a continua să meargă mai departe în ciuda pierderii suferite.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul stirileprotv.ro