Captură impresionantă: Droguri de un milion de euro, îngropate în curtea unei case din Giurgiu

Giurgiu, Mihăilești – Poliția face o descoperire uluitoare: 14 kilograme de cocaină îngropate în curtea unei case

Polițiștii din Mihăilești, județul Giurgiu, au descoperit o cantitate impresionantă de droguri, estimată la peste 1 milion de euro. În urma unei operațiuni de amploare, au fost găsite 14 kilograme de cocaină și aproximativ 800 de grame de cannabis și rășină de cannabis.

Trei bărbați, implicați în distribuția de droguri de risc și mare risc, sunt principalii suspecți. Aceștia se ocupau de livrarea drogurilor către consumatori din București, Ilfov și Giurgiu. Drogurile erau porționate, ambalate în straturi multiple de folie și apoi îngropate în cutii, ascunse în diverse locuri din curtea casei unde locuiau doi dintre suspecți.

Operațiunea și arestările

După luni de supraveghere, ofițerii antidrog au decis să intervină în forță acum două zile, descinzând la locuința din Mihăilești. În cadrul percheziției, pe lângă cantitatea mare de cocaină, au fost confiscate țigarete artizanale, grindere și cântare.

Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Surse din anchetă dezvăluie că unul dintre suspecți a mai fost condamnat anterior pentru infracțiuni similare. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedepse grele cu închisoarea.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul observatornews.ro