Descoperire șocantă la 12 zile după nuntă: Mireasa era de fapt bărbat. Ce riscă escrocul din Indonezia

Un tânăr de 26 de ani din Indonezia a trăit un șoc uriaș când a descoperit, la doar 12 zile după nuntă, că soția lui este, de fapt, un bărbat. Cazul, relatat de South China Morning Post, arată că escrocul, de aceeași vârstă, riscă acum patru ani de închisoare.

Tânărul, care a ales să rămână anonim și este cunoscut doar sub inițialele AK, și-a întâlnit „aleasa inimii” pe Instagram. După ce au comunicat timp îndelungat online, cei doi au decis să se întâlnească și au început o relație.

AK a povestit că „iubita” lui purta mereu haine tradiționale musulmane, inclusiv batic niqab. Timp de aproape un an, AK a fost într-o relație cu această femeie, care pretindea că se numește Adinda Kanza.

Cuplul, originar din zona Naringgul, pe insula Java, a hotărât să se căsătorească. Adinda Kanza i-a spus lui AK că nu mai are familie, dar a reușit să ofere cinci grame de aur drept zestre. Nunta a avut loc într-un cerc restrâns, pe 12 aprilie.

După căsătorie, AK a început să devină suspicios deoarece soția evita constant intimitatea. Bărbatul a decis să investigheze și, după doar 12 zile, a descoperit că „partenera” sa nu era orfană. Părinții „miresei” i-au dezvăluit lui AK că fiica lor este, de fapt, un bărbat care se îmbracă în haine femeiești din 2020. Părinții nu știau nimic despre nuntă. AK a raportat imediat situația la poliție.

În timpul interogatoriului, Kanza a recunoscut că intenția lui era să profite de averea lui AK. Escrocul se află acum în detenție, fiind acuzat de înșelăciune și fraudă, și riscă o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Certificatul de căsătorie, care nu fusese încă înregistrat oficial, a fost anulat.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul libertatea.ro