Locul din România unde poți cumpăra o casă cu aproape 1.000 de lei

Românii care vor să scape de agitația și betonul marilor orașe au acum o opțiune incredibilă: să se mute la țară, într-o casă ce poate fi cumpărată cu doar 1.000 de lei. Deși acest loc este puțin cunoscut, prețurile aici sunt extrem de mici, scriu cei de la fanatik.ro

Satul Rotunda din comuna Gura Văii, județul Bacău, oferă case la prețuri începând de la 250 de euro. În ciuda acestor oferte atractive, interesul pentru achiziționarea lor este aproape inexistent, conform autorităților locale. Motivul? Puțini români au auzit de acest loc.

Un alt factor care contribuie la lipsa de interes este starea acestor locuințe. Casele din Rotunda, vândute la prețuri derizorii, au fost construite acum 16 ani pentru a adăposti persoanele afectate de inundațiile care au lovit județul Bacău. În timp, ele au fost abandonate de sinistrați, care nu au plecat cu mâna goală, ci au luat cu ei aproape totul, lăsând locuințele într-o stare precară.

Cu toate acestea, pentru cei dispuși să investească în renovare, Rotunda reprezintă o oportunitate unică de a se retrage într-un loc liniștit și pitoresc, la un preț imbatabil.

Citiți mai multe informații interesante pe portalul fanatik.ro