Accident DE GROAZĂ în Mamaia! O femeie a fost OMORÂTĂ într-un accident auto în timp ce mergea la serviciu

Clipe de groază s-au petrecut astăzi de dimineaţă la ora 06.30, în Mamaia. O femeie a fost sfârtecată pe trecerea de pietoni şi târâtă 200 de metri pe şosea, iar şoferul maşinii care a ucis-o este şi el grav rănit, scriu cei de la portalul observator.tv

Imediat după producxerea accidentului, şoferul maşinii care venea dinspre Năvodari spre Constanţa a rămas încarcerat după ce a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp. Femeia decedată pe loc avea 58 de ani şi din spusele martorilor mergea la serviciu.

Şoferul se numeşte Costel Lefter, are vârstă de 26 de ani şi este din Cernavodă. Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța, tânărul este în stare critică, fiind intubat și ajutat de aparate să respire.

În această dimineață fatidică, Costel Lefter se deplasa cu un autoturism marca Volswagen pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, iar la un moment dat, din cauza vitezei, nu a observat o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul a fost devastator, iar femeia a fost târâtă aproximativ 200 de metri pe asfalt și a murit pe loc. În urma accidentului, mașina s-a izbit violent de un gard și de un stâlp de beton.

Șoferul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost scos de echipajele de salvare.

Pentru femeia în vârstă de 58 de ani, din Năvodari, care lucra ca și cameristă la un hotel din stațiune, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind în stare critică. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv