Canada: O femeie agresată a fost închisă alături de violatorul ei.

Un caz șocant a avut loc în Canada, unde o femeie care a mers la poliție pentru a-și reclama violatorul, a ajuns să fie închisă, alături de acesta.

Victima face parte dintr-un trib indigen şi a fost atacată cu brutalitate într-un apartament, în urmă cu doi ani. Ea a mers la poliție pentru a face plângere, însă a ajuns să fie încătușată, potrivit BBC News.

După ce a mers la o secție să reclame faptul că a fost violată, femeia a sfârșit prin a fi și ea arestată din cauză că nu a răspuns anumitor întrebări ale polițiștilor.

Ea fost ținută timp de cinci zile într-o celulă, alături de cea în care se afla agresorul ei. Și mai șocant decât atât, a fost faptul că femeia a fost transportată la tribunal în aceeași dubă cu cel care a violat-o.

„Eu sut victima și uitați-vă la mine. Am cătușe”, a spus femeia judecătorilor.

Potrivit sursei citate, femeia a fost închisă în baza unei legi federale, care prevede ca martoririi unei infracțiuni să fie arestați, dacă refuză să răspundă anumitor întrebări. Ea mai spune că a făcut acest lucru în timpul audierii și atunci ar fi avut probleme de concentrare.

Cazul a avut loc în 2014, însă abia acum detaliile șocante au ieșit la iveală. Actualul ministru de justiție al provinciei canadiene Alberta a cerut acum scuze familiei femeii și a anunțat deschiederea unei noi anchete. Sursă articol: Portalul de informatii libertatea.ro