Cazul care a ŞOCAT România! PREOTEASĂ acasă şi AMANTĂ pentru elevi. Un licean şi-a luat VIAŢA din cauza ei

Cazurile în care tinerii se sinucid din dragoste sunt foarte multe pe întreg mapamondul. Faptul că un tânăr elev şi-a luat viaţa pentru că profesoara l-a părăsit, este de-a dreptul şocant. Totul s-a întâmplat în Piatra Neamţ, când Marius Săndulache, elev în clasa a XII-a la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie, alegând să se sinucidă. Fapta regretabilă s-a produs pe podul care traversează râul Bistrița în Piatra Neamț. Băiatul s-a sinucis în urmă cu trei lui, după ce profesoară a decis să pună punct relaţiei.

În urma celor întâmplate, profesoara din Neamț a fost reținută pentru act sexual cu un minor. Femeia în vârstă de 40 ani, care ar fi și soție de preot, predă limba și literatura română.

Judecătorii au admis în urma cu puțin timp, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a profesoarei de limba română Crinela Marc, cea care a avut relații intime cu elevul său Marius Săndulache. Femeia fusese reținută ieri, pentru 24 de ore. Ea a fost arestată pentru întreținere de relații sexuale cu un minor, scriu cei de la portalul stirilernl.ro

Profesoara care are acasă trei copii, a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu băiatul, înainte ca el să fi împlinit vârsta de 18 ani. Potrivit Mesagerul de Neamț, profesoara-preoteasă a rămas însărcinată, iar gândul că va deveni tatăl l-ar fi determinat pe Marius să recurgă la gestul extrem. De altfel, în ziua în care avea să se arunce în râu, Marius a purtat mai multe discuții telefonice cu Crinela Marc, utimul apel înainte de a se sinucide fiind tot cu ea.

Preoteasa Crinela Marc urmează să fie dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de act sexual cu un minor. Sarcina femeii este avansată, iar pruncul din pântece ar putea fi al elevului care și-a pus capăt zilelor.

ATENŢIE! Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia şi aceasta nu-şi RECUNOAŞTE VINA

Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia, de la care aşteaptă al patrulea copil: “Fiecare o vede pe ea vinovată, dar eu nu văd aşa. Există posibilitatea ca ea să fie victimă. Nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor şi a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Deja sunt distruse două familii, ăsta e lucrul cel mai grav“, scriu cei de la click.ro

Sursa VIDEO Observator TV Cititi continuarea si mai multe informatii interesante pe portalul stirilernl.ro