ROMÂN de 21 de ani, găsit UCIS în Marea Britanie! Cadavrul lui Răzvan Sirbu se afla într-o pădure, cu răni la cap şi pe corp

Cazul este unul şocant şi foarte tragic, privit din prisma naturii umane. Visul unui tânăr de 21 de ani a fost spulberat şi de acum încolo nu se mai poate face nimic, doar că există speranţa găsirii celor vinovaţi de această faptă inimaginabilă. În acest sens, poliţia din Kent a început o anchetă după ce cadavrul unui român de 21 de ani, Răzvan Sîrbu, a fost descoperit, duminică, în localitatea Tovil, de lângă oraşul Maidstone, în sud-estul Marii Britanii, informează observator.tv citând kentonline.co.uk.

Poliţia a anunţat că, după efectuarea autopsiei, s-a constatat că Răzvan a murit din cauza unor răni provocate la cap, dar şi pe corp, cazul fiind tratat ca o crimă.

Trupul neînsufleţit al românului a fost descoperit, duminică, într-o pădure, în zona unui lac din localitatea Tovil.

Românul nu avea o locuinţă, localnicii declarând că acesta ar fi stat într-un cort, în apropierea unei staţii de autobuz.

Potrivit informaţiilor obţinute până acum, Răzvan Sîrbu ar fi fost din Iaşi şi ar fi fost văzut, de mai multe ori, la un centru de ajutor social din Maidstone.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv