ITALIA – Un muncitor român de 26 de ani, a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe câmp

Tragedie la locul de muncă în după-amiaza zilei de luni, 5 iunie 2017, în localitatea Naro din provincia Agrigento, unde un tânăr român a murit după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat peste el, scriu cei de la rotalianul.com

Ionuț Gabriel Ioniță, în vârstă de numai 26 de ani, lucra ca muncitor în agricultură în localitatea menționată mai sus, mai exact în zona Perciata, iar când a avut loc tragedia acesta se afla la volanul unui tractor.

Din cauze în curs de investigare încă, tractorul s-a răsturnat, rostogolindu-se de mai multe ori la vale și prinzând, în final, sub greutatea sa, pe tânărul nostru conațional.

Deși ajutat de alți muncitori prezenți în zonă, care au chemat o ambulanță imediat, Ionuț a suferit răni mult prea grave în urma accidentului, răni care au dus la moartea tânărului înainte de a ajunge la spital.

Ionuț venise din România în localitatea Naro cu circa un an în urmă, relatează autoritățile, și de atunci a lucrat mereu în agricultură.  Autoritățile locale anchetează acum cazul pentru a reconstrui modul în care s-a produs accidentul și pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care tractorul s-a răsturnat.

Sursă foto. Autor articol: Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Italia pe portalul rotalianul.com