O pictoriţă din România a vândut un tablou în moneda virtuală Bitcoin.

Ştefania Nistoreanu este prima artistă din România care a vândut un tablou în moneda virtuală Bitcoin, numită şi moneda viitorului.

Banii virtuali sunt la modă acum în comunitatea online, sunt cotați din ce în ce mai bine în raport cu principalele valute, însă sunt considerați instabili, iar experții nu recomandă investițiile în ei.
Ştefania a considerat că face o bună investiţie bună pentru că este o metodă ușor de utilizat pentru toate persoanele care au acces la Internet.
“In comparație cu orice altă monedă, această este integral deținută de utilizator. Nu aparține niciunei bănci și e frumoasă ideea de libertate care se află în spatele acestui mod de plată. Pe site-ul meu, lucrările se pot plăți direct în bitcoin și litecoin. Totodată, o parte dintre picturile mele sunt deja postate pe site-uri unde oamenii cumpără cu bitcoins –bitpremier.com și bitmit.net”, spune artista.
Ea susține că persoanele care folosesc bitcoin au „percepții avangardiste”, la fel ca lucrările pe care le semnează.
Ştefania Nistoreanu participă în această luna la expoziția colectivă ,,Simfonia culorilor”, organizată de Galeria Elite Prof Art din București. Vernisajul va avea loc pe 19 noiembrie, la ora 18.00, la World Trade Center București. Sursă articol: Portalul de informații yoda.ro.