Galerie Foto! Cum arată cele mai mici apartamente din China, este de necrezut!

Locuințele din China, botezate apartamente-sicriu, sunt atât de mici încât chiriașii se strecoară cu greu în ele. Cele mai mici case măsoară cel mult 15 m².

În ultimii 10 ani, apartamentele-sicriu au devenit foarte populare. În cele mai multe dintre cazuri, baia, bucatăria și dormitorul sunt în aceeași încăpere în care este greu de crezut că locuiesc și familii cu unul sau doi copii.

Zeci de mii de apartamente-sicriu pot fi găsite în Hong Kong, orașul fiind unul dintre cele mai populate localități de pe pământ.

Fotograful Benny Lam evidențiază prin intermediul fotografiilor sale, condițiile de viață sufocante din apartamente subdivizate din China, punând accent astfel pe viața acestor comunități ascunse.

“Sunt încă în viață, chiar dacă totuși sunt deja înconjurat de patru scanduri, precum într-un sicriu!“ – a precizat fotograful.

Imaginile surprinse de acesta, dezvăluie condițiile halucinante în care trăiesc peste 200.000 de ființe umane, pentru că nu își pot permite altceva. Sursă articol: Portalul de informații evz.ro