VIDEO INCREDIBIL! O adolescentă din Ploieşti este BĂTUTĂ cu pumnii şi picioarele, UMULITĂ şi trasă de păr, de alte două fete.

Opinia publică este din nou indignată de o filmare video apărută recent pe reţelele de socializare. Cazul este unul de violenţă rar întâlnită în rândul fetelor de liceu şi prezintă două tinere care în faţa colegilor, lovesc şi umilesc o altă fată, relatează cei de la observator.tv citând sursa observatorulph.ro.

Pe filmarea făcută cu un telefon mobil, suntem martorii unei scene violente, unde se aude foarte clar cum agresoarele fetei de 15 ani îi reproşează acesteia diverse lucruri pe care le-ar fi făcut de-a lungul timpului, apoi urmează o ploaie de lovituri dupa care un tânăr sropeşte victime cu apă în semn de binecuvântare si spălare a tuturor păcatelor.

Pe finalul filmării, după ce fata a fost trasă de păr, lovită de mai multe și stropită cu apă, victimei i se cere să îngenuncheze și să pupe mână bătăușelor.

Incidentul ar fi avut loc în cartierul ploiestean Malu Rosu. Se pare ca bătăuşele sunt colege de şcoală cu victima.

UPDATE: Agresoarele tinerei bătută și umilită au fost identificate
Două dintre persoane au fost deja depistate, iar oamenii legii continuă cercetările pentru depistarea și celei de-a treia. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, amenințări, dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Sursa VIDEO