Fiind însărcinată, o femeie a intrat în PANICĂ pentru că „burtica” îi creştea PREA REPEDE. Ce se întâmplase până la urmă? FOTO

Cu doar cinci zile în urmă, Chrissy Corbitt, o americancă din statul Florida, a trăit o experienţă de viaţa ce cu greu o va putea uita. Tânăra era însărcinată pentru a patra oară şi se aştepta ca în doar câteva zile să aducă pe lume o minunăţie de fetiţă. Spre surprinderea ei, a observat că burtica de graviduţă începuse să ia dimensiuni nefiresc de mari, scriu cei de la kanald.ro

Speriată de faptul că a luat în greutate mai mult decât la celelalte naşteri, a mers la spital pentru investigaţii. Chrissy Corbitt era obişnuită cu faptul că ar putea avea un copil mai mare, deoarece ceilalţi trei bebeluşi aduşi de ea pe lume, au cântărit între 4 şi 4,5 kg. Ea se gândea că a luat şi mai mult în greutate ca de obicei şi nu ştia dacă asta se datorează greutăţii proprii sau a bebeluşului.

Doctorii au luat decizia să-i facă imediat operaţie de cezariană pentru a nu-i pune viaţa în pericol şi au reuşit să aducă pe lume o fetiţă „dolofană”, botezată Carleigh, cu o săptămână mai devreme decât data estimată pentru naştere.

Spre surprinderea medicilor, Carleigh a venit pe lume cântărind peste 6 kilograme, adică greutatea pe care trebuia să o aibă la 3 luni! A fost un record absolut al carierei medicului care a operat-o. Echipa medicală se temea că vor exista complicaţii din cauza dimensiunilor bebeluşului, dar temerile acestora nu s-au adeverit şi fetiţa a fost perfect sănătoasă. Sursa foto.