VIDEO – Terifianta poveste a românului de 31 de ani care a fost MUTILAT pe VIAŢĂ, cu ACID SULFURIC, de către iubita britanică

El este Daniel Rotariu, un tanar de 31 de ani care se stabilise in Marea Britanie si care credea ca viata lui poate sa fie mai buna, dar lucrurile au luat o turnura incredibila in cazul sau.

Dupa mai multe solicitari, acte si drumuri facute la autoritati, romanul reusise sa obtina cetatenia britanica, cel mai important lucru din viata lui in acel moment. Din acel moment totul era simplu pentru Daniel care era convins ca isi va intemeia alaturi de iubita lui, o britanica pe nume Katie Leong, o femeie pe care o credea „jumatatea lui”, dar care s-a transformat in „calaul lui”.

Intr-o zi fatidica, dupa o cearta cu fosta sa partenera, aceasta i-a aruncat cu acid sulfuric in fata si a reusit sa il multileze pe viata, transformandu-i viata intr-un cosmar greu de imaginat. În timp ce românul dormea, ea a turnat acid sulfuric pe el. Cu mintea întunecată de gelozie, agresoarea ar fi testat pe alimente puterea substanţei.

Abia trecut de 30 de ani, romanul a marturisit pentru jurnalistii din Marea Britanie ca supravietuirea lui poate fi considerata un miracol.

„Am fost în comă timp de cinci săptămâni. Apoi am petrecut șase luni în Spitalul Municipal, unde asistentele medicale au fost uimitoare şi unde medicii mi-au salvat viața”, a povestit românul.

„Acidul mi-a luat ceva ce nu voi mai recupera niciodata. Nu voi mai fi la fel si nu voi putea uita socul si durerea resimtita in timp ce acidul imi ardea pielea. Viata mea s-a schimbat pentru totdeauna si trebuie sa se schimbe ceva pentru a-i opri pe acesti oameni malefici care au acces la astfel de „arme”. Acidul sulfuric nu ar trebui sa fie vandut public, fara licenta. E foarte usor de procurat si asta e scandalos. Oare cate vieti mai trebuie sa fie distruse pana cand aceasta substanta va fi interzisa?”, a declarat Daniel pentru cei de la The Mirror.

În cele mai grele momente, lui Daniel i-a fost alături noua sa iubită, îngrijitoare în centrul de recuperare unde el şi-a petrecut multă vreme după atacul cu acid sulfuric.

Katie Leong (foto sus) a fost gasita vinovata si a primit 17 ani de închisoare. Rămas fără vedere şi cu răni emoţionale adânci, tânărul român consideră, însă, că pedeapsa nu este suficientă.

Surse articol, portalurile de informatii a1.ro si stirilekanald.ro