INCREDIBIL! Un timişorean de 33 de ani a găsit o COMOARĂ cu 95.000 de euro, într-o mobilă cumpărată de pe Internet

Banii NU ADUC FERICIREA! Cam aşa s-a întâmplat si cu personajul nostru principal, care s-a decis ca să returneze proprietarului, comoara găsită în comoda pe care tocmai o cumpărase de pe Internet, aceasta fiind în sumă de 95.000 de euro, bani ce se aflau ascunşi într-o casetă, scriu cei de la ardealnews.ro citând observator.tv

Tânărul are vârstă de 33 de ani, este ardelean din Timişoara şi se numeşte Samuel Stănici. Bărbatul este tatăl a 4 copii şi nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, considerând că este supus unui test de omenie, pe care era decis să-l treacă cu brio.

Samuel Stănici spune că nu s-a simţit bine în preajma atâtor bani, dându-şi seama că banii nemunciţi nu te fac fericit, câtuşi de puţin.

Ciudat la aceasta poveste cu final fericit este şi faptul că, vânzătorul nu ştia de banii pe care îi trimisese în coletul spre Timişoara.

La un moment dat, Samuel şi soţia lui, număra banii şi vedea că nu se mai termină

„Banii i-am numărat împreună cu soţia şi când îi număram şi vedeam că nu se mai termină şi nu-mi venea să cred că am atâţia bani în mână. În noaptea respectivă n-am dormit deloc. N-a fost simplu. Eu chiar am avut dorinţa aceasta, să ajungă banii unde trebuie şi m-am gândit cum să procedez să nu dau greş, că sunt bani mulţi, nu vreau să mă joc, pentru banii ăştia a muncit cineva. De banii aceştia trebuia să se bucure cine trebuia, nu eu care dintr-un accident i-am primit”, a declarat Samuel.

Fostul proprietar al mobilei cumpărate de Samuel Stănici de pe internet a decis să-l răsplătească cu suma de 9.500 de euro, reprezentând 10% din suma totală.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ardealnews.ro