Îndemnul iresponsabil al lui Victor Ponta: „Populația să nu țină cont de nicio decizie semnată de Ludovic Orban!”

Președintele Pro România, Victor Ponta, lansează pe pagina personală de Facebook, un apel iresponsabil adresat românilor: „Populația să nu țină cont de nicio decizie semnată de Ludovic Orban!”, scriu cei de la ziaristii.com

Astfel, fostul premier îndeamnă populația să nu respecte nicio decizie semnată de Ludovic Orban, pe care îl acuză că este un „trădător al intereselor românilor din țară și din diaspora”.

În acest mod, Victor Ponta încearcă să taxeze astfel declarațiile lui Orban, care spunea că românii ar trebui să nu țină cont de ultimele decizii ale Curții Constituționale în privința măsurilor luate pentru stoparea pandemiei de coronavirus (în special, carantina și izolarea la domiciliu).

În stilul caracteristic, mitomanul supranumit „Pinocchio” face mai multe afirmații mincinoase, precum aceea că, din cauza aglomerării spitalelor cu bolnavi de Covid-19, bolnavii cu alte afecțiuni nu mai au locuri pentru a fi tratați.

Totodată, Ponta vehiculează ideea că Guvernul liberal ar umfla artificial cifrele referitoare la cazurile de coronavirus, pentru a menține starea de alertă, „ca să facă achiziții fără licitație și alegeri fără campanie”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziaristii.com