S-a dus la spital cu o mâncărime în ureche. Este incredibil ce se afla în urechea bărbatului!

Un chinez avea mâncărimi îngrozitoare într-o ureche. Ce avea acesta i-a şocat până şi pe doctori. O şopârlă gecko a fost înlăturată din urechea bărbatului.

Chinezul în vârsta de 30 de ani din Guangzhou din Provincia Guangdong, sudul Chinei, simţea o senzaţie de mâncărime în urechea internă, iar disperat, bărbatul a mers la medic pentru a afla cauza, informează IFL Science.

Doctorul, pe nume Tu Bo, uitându-se cu lanterna în urechea persoanei, a descoperit o mică şopârlă, nu mai mare de doi centimetri.

Animalul a fost anesteziat pentru a nu intra şi mai adânc în urechea omului, fiind extrasă în cele din urmă cu ajutorul unei pensete. Îngrijorător a fost faptul că aceasta nu avea coadă, existând temerea că şopârla şi-a lăsat-o în ureche. Aceste animale au obiceiul de a-şi lăsa coada ca mecanism de apărare. După un consult amănunţit, medicii  nu au mai găsit nimic în urechea bărbatului. Specialiştii cred că, coada a fost pierdută cel mai probabil înainte de evenimentul nefericit.

Aceştia au declarat că nu s-a mai auzit despre un asemenea caz, în care o şopârlă gecko să intre în urechea cuiva, dar există o mulţime de cazuri medicale cu vietăţi care intră în urechile oamenilor. Anul trecut, din urechea unei fete de 12 ani au fost înlăturate 10 furnici. Acum câteva luni, tot în India, medicii au scos un gândac din urechea unei femei de 42 de ani. Sursă articol: Portalul de informaţii descopera.ro