VIDEO – A găsit o frânghie ciudată, dar când a vrut să o ridice, aceasta s-a mişcat. Filmarea este incredibilă, iar internauţii spun că ar fi de pe altă planetă

Într-o zi, tânăra Huang Meilan se afla la plimbare şi ca să nu se împiedice a vrut să mute o „frânghie” de pe cărarea pe care tocmai se deplasa, numai că atunci când a vrut să o atingă, aceasta s-a mişcat. Speriată fiind de „frânghia mişcătoare”, tânăra a scos telefonul mobil si a început să filmeze „ciudata” creatură, scriu cei de la stiri.rol.ro citând Daily Mail.

După ce Huang a înregistrat panicată vietatea, a făcut un apel pe internet, voia să afle ce putea fi, nu mai văzuse niciodată așa ceva, răspunsurile au fost unele pur și simplu scârboase, altele pur și simplu ciudate…

În imagini vietatea poate fi văzută agitându-se pe sol, Huang a spus că a fost șocată și că nu a mai văzut așa ceva în viața ei: ,,A fost atât de ciudat și oamenii au spus lucruri diferite despre el. Dar eu vreau să aflu ce era de fapt!”, a declarat fata pentru Daily Mail.

După apelul său în online, cineva a spus că pot fi viermi intestinali de cal, se pare că aceste vietăți parazite se înfășoară unele de altele în timp ce se înmulțesc. Dar alții au fost mai creativi: au sugerat că este o specie mutantă sau chiar o formă de viață extraterestră.

Huang Meilan este cea care a filmat strania creatură în Hsinchu, Taiwan.

Sursă VIDEO: EpicSpot Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.rol.ro

https://youtu.be/T2bP8NQyUFs