Înainte de a muri, Baba Vanga a lăsat în urmă o serie de premoniții cutremurătoare.

Baba Vanga, înainte să moară a prevăzut vremuri grele pentru omenire în anii următori. Unele dintre profețiile ei s-au adeverit.

Vangelia Gushterova, cunoscută ca Baba Vanga, a fost o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. Ea a devenit cunoscută după ce a prezis atentatele din SUA de a 11 septembrie, tragedia submariunului Kursk sau efectele încălzirii globale, si a lăsat în urmă o serie de premoniții cutremurătoare.

Până să moară, femeia a prevestit că în jurul anului 2030, oamenii vor lua legătura cu civilizații extraterestre mult mai dezvoltate. Ea a mai spus că în 2017, o mare parte a Terrei va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată.

Bulgăroaica a mai prezis că Pământul va deveni o planetă ostilă vieții până în anul 3797.

Potrivit WowBiz, Baba Vanga a spus că, în secolul al 21-lea, va avea loc un conflict global după al cărui sfârşit se va instala o perioadă de 1.000 de ani de pace pe pământ. Începutul acestui conflict va fi în Siria.

Clarvăzătoarea a mai spus că pe Marte va avea loc un război în anul 3005, iar Luna va fi lovită de o cometă în anul 3010. Acela va fi începutul sfârșitului pentru Pământ, care se va cufunda în întuneric. Sursă articol: Portalul de informații teotrandafir.com