VIDEO – PREMIERĂ în România! Forţele armate române au LANSAT PRIMA DACIE BLINDATĂ – Arată INCREDIBIL!

Românii se pot lăuda cu o DACIE incredibil de frumoasă si perfectă, care poate fi folosită de forţele armate române în viitoarele operaţiuni militare.

Bombardiere, supersonice, tancuri, rachete, acestea sunt cateva dintre materialele folosite de MApN si MAI in diverse configuratii pentru diferite utilizari, de la pompieri si salvare, pana la vehicule de interventie rapida. Insa cel mai interesant exemplar de Duster este cel numit Duster Army. Un vehicul semi-blindat ce poate fi folosit in tarile in care Romania este aliata pe fronturi de razboi, precum Afganistan sau Irak, scriu cei de la soferi.biz

La randul sau, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a prezentat publicului cateva vehicule reprezentative pentru flota de modele Dacia pe care o are in dotare, incluzand si doua exemplare din Noul Duster. Masinile acestei institutii beneficiaza de dotari specifice activitatii de politie (rampa semnalizare cu difuzor incorporat, sirena, lampi flash in grila de radiator, inscriptionare).

In cadrul aceluiasi eveniment, modelul Duster s-a facut in egala masura remarcat si in momentul defilarii trupelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Sursă articol: sport.ro, 4tunning.ro, soferi.biz  Sursă VIDEO: digi24.ro