Previziuni! Anul 2018 va fi unul CATASTROFAL şi marcat de DEZASTRE. Nici România nu va fi ocolită!

Ca de fiecare dată când omenirea se pregăteşte să intre într-un nou an calendaristic, apar în mass-media tot felul de previziuni despre ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Conform experţilor americani, se pare că noul an va fi unul catastrofal, din cauza încetinirii mişcării de rotaţiei a Pământului. Pericolul nu va ocoli nici România, scriu cei de la a1.ro

În concluzie, 2018 va fi anul marilor cutremure. Aceasta teorie lansată de americani dă fiori întregii omeniri. România nu poate fi exclusă de pe harta pericolelor catastrofale.

Experţii americani au descoperit că există o legătură puternică între cutremure de peste 7 grade pe Richter şi încetinirea rotaţiei Terrei.

Aşa s-ar explica şi de ce, în ultima perioadă, în toată lumea s-au produs tot mai multe dezastre.

Ultimul cutremur de peste 7 grade pe Richter a avut loc la graniţa dintre Iran şi Irak. Cu doar două luni înainte, un alt sesim, la fel de puternic, a devastat Mexic.

Specialiştii şi-au dat seama că, în ultimii ani, pe planetă noastră, catastrofele se produc la anumite intervale de timp. Americanii susţin că anul viitor se pot produce minim 20 de cutremure mari.

În România, din 1800, până azi, s-au produs 10 cutremure cu o magnitudine de peste 7 grade pe scara Richter.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro