Povestea TRAGICĂ a unei familii din Iași. Trei frați s-au sinucis în ultimii ani …

O familie din judeţul Iaşi a avut parte numai de nenorociri. În ultimii ani, trei fraţi şi-au pus capăt zilelor – ultimul, chiar în noaptea trecută. Tânărul avea 17 ani şi fusese dat într-un centru de plasament şi la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale.

Cu doar câteva luni înaintea tragediei, tatăl îl luase acasă să îl îngrijească, făcând acest lucru pentru ca să-i fie acestuia mai bine. Cei care îl cunosc, povestesc că a mai încercat să îşi curme viaţa şi în trecut, dar atunci a fost salvat la timp.

Adolescentul care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa era mezinul unei familii cu 13 copii. Trei dintre fraţii lui au murit la câteva luni după naştere. Iar după moartea mamei, acum 10 ani, tragediile s-au ţinut lanţ. La doi ani distanţă, unul dintre fraţi, în vârstă de 20 de ani, şi-a luat zilele. Anul trecut în primăvară, un alt frate, de 30 de ani, şi-a curmat viaţa.

Tânărul se pare că se săturase însă de viaţă. Aseară, în jurul orei 20, câţiva tineri care se plimbau în zonă au auzit un zgomot în pădure, iar când s-au dus să vadă ce se întâmplă au avut parte de un şoc. Vizibil speriaţi, aceştia au cerut ajutor imediat.

„Pacientul era într-un loc greu accesibil, peste zece metri. Și a fost dificil de dat jos de acolo. A intervenit echipajul cu medic de terapie intensivă. Din păcate însă nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, spune dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean „Sf. Spiridon”.

Poliţia încearcă să afle acum ce l-a împins la sinucidere pe tânăr.

Sursă VIDEO: digi24.ro Citiţi mai mulle informaţii interesante pe portalul de ştiri digi24.ro