Accident VIOLENT la Băltaţi! O fetiţă de 4 ani a decedat iar sora şi părinţii ei sunt în stare critică, după ce un şofer i-a spulberat cu 120 km/oră

Ultima oră! Un şofer vitezoman şi inconştient, a provocat un accident cumplit, după ce a intrat pe contrasens cu 120 de kilometri pe oră şi a spulberat un autoturism în care se aflau doi copii şi părinţii acestora, scriu cei de la observator.tv

Impactul la viteza de 120 km/h a fost atât de violent, încât maşinile implicate în accident s-au rupt în bucăţi.

Din primele cercetări, şoferul vinovat de producerea nenorocirii a pierdut controlul volanului la aproape 40 de kilometri de Iaşi, în localitatea Băltaţi. Acesta a lovit frontal maşina în care se aflau cei doi copii şi părinţii acestora, apoi s-a răsturnat, maşina începând să se dezmembreze pe o distanţă de zeci de metri.

Tânărul şofer vitezoman, avea vârsta de 33 de ani, era de profesie farmacist şi a murit pe loc. Acul vitezometrului a rămas blocat la 120 de kilometri pe oră.

Ajunse imediat la faţa locului, rudele şoferului decedat au văzut imagini de coşmar. Resturile maşinilor au trebuit îndepărtate de pe şosea cu ajutorul unui buldozer.

Cele două copile din maşina spulberată au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Copii din Iaşi. Pentru fetiţa de 4 ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată moartă, iar sora ei de 6 ani, are şanse mai mari de supravieţuire.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi au ajuns şi părinţii celor două fete. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

Citiţi mai multe informaţii interesante (inclusiv video) pe portalul observator.tv