INCREDIBIL! VEZI ce se poate ASCUNDE în … unei FEMEI

Este incredibil dar adevărat! De foarte mult timp, femeile au reuşit să-şi folosească vaginul pentru a ascunde anumite lucruri ce nu trebuiau găsite. Nici în zilele noastre, această practică nu a fost uitată. Vă prezint în rândurile de mai jos, câteva obiecte inedite ce au fost găsite ascunse în vagin.

1. Cărţi de credit

O frumoasă doamna din SUA, Statul Florida, a încercat imposibilul. Aceasta a ascuns cărţi de credit furate în interiorul vaginului, deoarece, aici se aflau în siguranţă maximă. „Ascunzătoarea” a avut de suferit datorită unor răni foarte severe provocate de cărţile de credit, iar doctorul a fost mirat de ceea ce a găsit în „portofelul” improvizat.

2. Instrumente necesare pentru fumat „iarbă”

În timp ce se afla la furat într-un apartament, o doamnă s-a gândit că cel mai bun loc pentru a ascunde instrumentul principal folosit de fumătorii de „iarbă”, poate fi tocmai vaginul. Poliţiştii care au prins-o în flagrant şi-au dat imediat seama de acest lucru, iar hoaţa a fost arestată pentru furt şi consum de substanţe interzise.

3. Cuţite

Informaţia următoare vine tot de la Poliţie. O altă doamnă a reuşit să-şi intorducă în vagin un cuţie, o reţetă de medicamente şi apoi un alt cuţit. Poliţiştii nu au dat explicaţii despre motivul introducerii obiectelor tăioase tocmai în vagin.

4. Un ochi de sticlă

Un doctor american aflat în timpul serviciului la un mare Spital de Urgenţă, a relatat presei cum a găsit multe chestii îndesate în vagin, însă de departe cel mai ciudat a fost un ochi de sticlă pe care o pacienta şi l-a băgat în vagin cu speranţa să nu-l piardă.

5. Heroină, pliculeţe, reţete şi bani

Doamna Karin din Pennsylvania, în timpul unui control al autorităţilor a ascus în vagin 54 de pliculeţe pline cu heroină, 31 pliculeţe goale, 8 reţete de farmacie şi 51 de dolari americani.