Acest „DOMN” şi-a bătut cu BICIUL soţia însărcitată cu al şaptelea copil, în faţă celorlalţi şase copii

Alina Enache are 33 de ani şi este căsătorită cu Iulian Enache de 16 ani de zile. Încă din primele clipe ale căsniciei lor, soţul a făcut din „bătaie” un obicei aproape zilnic, fără să ţină cont de faptul că femeia este însărcinată sau nu, dacă suferă, ori este obosită de atâta amar de treabă în slujba creşterii celor şase copii ai lor, scriu cei de la vremeanoua.ro

Iulian Enache are 35 de ani şi locuieşte cu familia lui în comuna Vetrişoaia din judeţul Vaslui. Conform celor apropiaţi familiei, femeia ducea cu acesta o viaţã mai rea decât a unui câine.

Într-una din aceste zile, Alina a încasat o bătaie soră cu moartea, soţul folosindu-se de un bici, obiect care-i cauza răni ce brăzdau pielea până la sânge. Mai grav a fost faptul că, la aceste bătăi erau martori şi ceilalţi şase copii ai Alinei.

Rudele sale au vãzut în aceste zile fotografiile cu trupul brãzdat de vânãtãi adânci si de rãni, iar copiii le-au povestit cã mama lor iar a încasat o bãtaie groaznicã. “Ajutati-o pe sora noastrã! Acel om bea mereu si o bate pânã o lasã latã. Copiii sunt traumatizati. Nici nu mai stim unde sã adresãm acest strigãt de ajutor”, au lansat un apel public surorile femeii bãtute. Imediat ce acest caz a fost mediatizat, politia a intrat pe fir si a demarat cercetãri. Bãtãusul a primit ordin de restrictie, el nu mai are voie sã se apropie de sotia sa si totodatã este cercetat pentru violentã în familie.

Se pare că în tot acest timp, autorităţile care trebuiau să o salveze din mâinile acestui alcoolic violent, scriau hârtii prin birouri despre combaterea violenţei domestice, fenomen foarte des întâlnit în astfel de mediu social. Articolul continua dupa reclame…

Surorile femeii, care nu stau în aceeasi localitate, au povestit cu lacrimi în ochi cã biata lor sorã trebuie salvatã neapãrat. Dupã ce a nãscut primul copil, soţul a tinut-o numai în bãtãi. Din primele cercetări se pare că săraca femeie nu avea niciun loc unde să se refugieze, pentru că nu are pe nimeni care sã o ajute, fiind crescutã pânã la o vârstã, cu tot cu surori, la Orfelinat, iar casa pãrinteascã le-a fost vândutã.

Profitând de faptul cã nu are unde pleca, agresorul s-a considerat un stãpân al bietei femei. De câte ori se îmbata cu banii câştigaţi din munca cu ziua sau din alocaţiile celor mici, soţia sa îndura lovituri date fãrã milã.

Până la urmă, autorităţile s-au sesizat şi au emis un… ordin de restricţie împotriva bărbatului. De asemenea, el este cercetat şi pentru violenţe în familie.

Când am văzut pozele, am spus că dacă nici acum nu facem ceva, o omoară. Auzim că sunt centre pentru mame abuzate, pentru copii, dar de ce sora noastră nu poate beneficia de nimic? Ea s-a măritat la 16 – 17 ani cu acest om, crezând că va face o familie bună. Dar i-a fost mereu viata amară. Nu l-a lăsat, de frică. Si nu avea unde se duce. Odată, am luat-o la noi, dar el suna să o aducem acasă imediat. Când ne-am dus, el o astepta în drum, cu căruta, cu un par, gata pregătit de bătaie. A fost cumplit. A făcut şase copii cu el şi ne-a spus că e însărcinată în două luni, cu al saptelea. El o bate si asa, însărcinată. Vrem ca autoritătile să o ajute cumva. El nu are loc de muncă, a mai lucrat pe la o stână, mai muncestre cu ziua”, a declarat sora ei, Gabriela.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul vremeanoua.ro