Trei români au DISPĂRUT în Italia. Familiile sunt îngrozite, nu mai au nicio veste de la ei și au anunțat poliția

Ultimii cetățeni români dați dispăruți în Italia și pe numele cărora s-a depus o plângere la Poliția Română sunt trei bărbați de care familiile nu mai știu nimic de mai mult sau mai puțin timp. Un șofer, un bărbat care s-a urcat într-un autocar dar nu a mai ajuns acasă, și un altul care nu și-a mai sunat rudele din primăvara acestui an sunt dați dispăruți în Italia, scriu cei de la rotalianul.com

Redăm mai jos anunțul făcut de Poliția Română cu imaginile și semnalmentele persoanelor dispărute:

Zuca Costel, 38 de ani, dispărut pe teritoriul Italiei

Zuca Costel, 38 de ani, dispărut pe teritoriul Italiei

Costel este din comuna Hangu, județul Neamț. La data de 07 septembrie 2020, Zuca Gheorghe a sesizat la poliție faptul că fiul său, Zuca Costel, care lucrează ca șofer în spațiul U.E, nu mai comunică cu familia din luna ianuarie 2020 și nimeni de acasă, din România, nu mai știe nimic de el.

Zua Costel are următoarele semnalmente: înălțime cca 1.80, greutate aproximativ 75 kg, corpolență atletică, ochi căprui, fața ovală, păr brunet. Ultima oară când a fost văzut, Zuca Costel era îmbrăcat în vestimentație de culoare neagră respectiv, fes, geacă, pantaloni de stofă negrii și bocanci de protecție folosiți de obicei în construcții.

loading...

Pohonțu Ștefan, 34 de ani, dispărut la Florența

Pohonțu Ștefan, 34 de ani, dispărut la Florența

Ștefan este originar din satul Viile, jud. Galați. În ziua de 19 septembrie 2020, orele 14:30 s-a urcat într-un autocar la Florența cu destinația Sibiu, dar bărbatul român nu a ajuns nici până acum la destinație. Vineri, 23 septembrie, mama lui Ștefan Pohonțu a reclamat dispariția acestuia la poliție. Bărbatul suferă de tulburări psihice declanșate de consumul de alcool. Semnalmente: 180 cm înălțime, constituție atletică, față ovală, păr șaten.

Jan Cotea, 58 de ani, dispărut la Genova

Jan este din Craiova, județul Dolj. În anul 2013 a plecat la muncă în Italia, la Genova. A păstrat legătura telefonic cu membrii familiei până în luna aprilie 2020, dată de la care nu a mai putut fi contactat, necunoscându-se amănunte despre situația sa. Rudele din țară au depus o plângere la poliție cu privire la dispariția bărbatului.

Semnalmente: Înălțime 175 cm, greutate 62 kg, păr șaten, ochi căprui.

Jan Cotea, 58 de ani, dispărut la Genova

Cine are relații despre persoanele de mai sus este rugat să sune Poliția Română la numărul de telefon 0040/212 082525.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea cât mai precisă a informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul rotalianul.com